Agenda

 

 

 

 

Zaterdag 19 februari 2022

20.30 uur

Marjolein Meijers met

 

‘De tijd heeft even stil gestaan maar muziek is van alle tijden.
Wij spelen de mooiste liedjes en deunen voor jullie uit alle windstreken en we beginnen in Nederland. 
Dicht bij huis waar we ons een lang jaar hebben kunnen laven aan onze eigen cultuur.’

Liedjes die je bij de strot grijpen. Schoon van eenvoud. Hilarisch herkenbaar, maar zeker niet alleen lollig.  Marjolein Meijers weet het publiek te raken met teksten over liefde, vriendschap en afscheid. Zonder zich te vertillen aan de “zwaarte van het leven”.

Tijdloos geeft een Rotterdamse twist aan oa. Nederlandse folk, Ierse, Amerikaanse en zelfs Balkan en Zweedse muziek. 

Met Walter Kuipers en Onno Kuipers als muzikale rotsen in de branding!

 Een paar voorproefjes:

Net zo oud als jij

Verbouwing

Coaneaidh EoghainRuadh

 

Hoe reserveren?    Ik werk niet meer met VanPlan. Voor het bijwonen van dit concert kun je je aanmelden via het mailadres podiumpingjum@live.nl   De entree bedraagt 22,50 pp. Geef aan met hoeveel personen je wilt komen en dan geef ik je een banknummer zodat je het bedrag kunt overmaken. Op dat moment is je aanmelding definitief. 

Het zal een besloten bijeenkomst zijn en het aantal plaatsen is nog steeds beperkt, dus maak zo spoedig mogelijk een reservering. Ik heb respect voor ieders keuze als het gaat om wel of niet vaccineren en daarom controleer ik geen QR-codes. Ik ga er daarbij vanuit dat mijn gasten ook respectvol  omgaan met elkaar en thuisblijven als ze klachten hebben en eventueel een zelftest doen. En dan laten we Corona even voor wat het is…..

We gaan er een feestje van maken! Iedereen krijgt een welkomstbubbel bij binnenkomst! En Carla, Piet en Gerrit staan weer voor jullie klaar aan de deur en bij de bar!

Groet, Saskia Hiemstra

 

 

 

 

 

 

 

 

De ticketverkoop van PodiumPingjum  loopt via VANPLAN.NL .  Zodra een event is aangemeld bij VanPlan verschijnt bij het desbetreffende optreden het icoontje van VanPlan  en kunt u direct tickets reserveren. De prijzen vermeld in deze agenda zijn exclusief 10% boekingskosten.  Natuurlijk kunt u ook in PodiumPingjum op de dag van de voorstelling uw ticket kopen, echter onder voorbehoud dat de voorstelling nog  is uitverkocht.

Zondag 24 mei  2020    The Lasses

 

Afgelast!!

 

 

Sophie Janna en Margot Merah zingen samen als zussen. Keltische en Amerikaanse sterke traditonle liederen  worden met heldere stemmen, hemelse harmoniën en volle harten  gebracht.  The Lasses hebben zich gespecialiseerd in liederen en verhalen  die het publiek aanspreken als waren ze gisteren geschreven.  Met eerlijke, effectieve arrangementen op bodhrán  en gitaar,  neemt de mix van hun beider stemmen het podium in bezit!

​“Sublime harmonies” -fRoots
“A treat for the audience” -Irish Music Magazine
“Balsam for the soul” -Rootstime.be
“Enthralling” -Brussels Folk Club

 

 

Benieuwd wie er nog meer hebben opgetreden in Podium Pingjum?