Agenda

Benieuwd wie er nog meer hebben opgetreden in Podium Pingjum?

Jan Rot met "Vakantiealbum"

Datum 26 mei 2017
Aanvang: 20:30

Jan Rot, Marjolein Meijers en Jan van der Meij

Toe aan grote vakantie? Of heimwee naar eindeloze zomers van vroeger?
Hertaler Jan Rot, Marjolein Meijers met haar trouwe contrabas en topgitarist Jan van der Meij brengen u meteen in de stemming met zomerhits van toen en nu en de malste en mooiste liedjes uit warme landen.
Van Lambada, Bamboleo en Borriquito tot klassiekers als Summertime blues, Dreadlock Holiday en Summer in the city.

Jan Rot: “Het O ja-gevoel is groot, want iedereen kent die liedjes, maar in het Nederlands zijn ze toch weer nieuw. Dat geeft wederzijds een groot gevoel van opwinding.”

Jan is terug in Pingjum!  Een feestelijke en vrolijk zomerse afsluiting van dit seizoen Podium Pingjum.

an en jan 1jan rot 2jan rot 3

KUNST ACHTER DIJKEN FESTIVAL

Datum 26 mei 2017
Aanvang: 08:00

Het festival van Kunst Achter Dijken vindt plaats van 26-28 mei.

Voor de programmering zie:  http://www.kunstachterdijken.nl/

 

Slauerhoff, de Zee en de Havens

Datum 18 juni 2017
Aanvang: 14:00

slau-2

Op 18 juni aanstaande is de voorstelling "Slauerhoff, de zee en de havens" tweemaal te zien in het prachtig gerestaureerde Entrepotgebouw aan de Nieuwe Willemshaven in Harlingen. Dit in het kader van OERDOK, het Harlinger zusje van OEROL. De voorstellingen vinden plaats om 14.00 en 16.30 uur. Een mooiere lokatie voor deze dansvoorstelling is er niet. .......de zee speelde een belangrijke rol in het leven van de rusteloze Friese dichter JJ Slauerhoff. De voorstelling geeft een inkijkje in de gevoelswereld van Slauerhoff en wordt vertolkt door de dansers van dansgroep Impuls. Zij worden live begeleid door het 10-koppige orkest Albatros. De voorstelling was eerder te zien in Sneek en Leeuwarden. Alvorens het gezelschap doorgaat naar Alkmaar en Amsterdam, nu dus vóór de zomer nog te zien in Harlingen. Kaarten kosten 15.= en zijn te reserveren door te knop "details bekijken" (onder) aan te klikken. Deze betreft de voorstelling van 14.00 uur. Voor de voorstelling van 16.30 in de agenda de voorstelling met het juiste tijdstip kiezen.

Van harte welkom in het mooie Entrepotgebouw op 18 juni a.s.!

 

 

foto van Slauerhoff, de Zee en de Havens.

Slauerhoff, de Zee en de Havens

Datum 18 juni 2017
Aanvang: 16:30

slau-2

Op 18 juni aanstaande is de voorstelling "Slauerhoff, de zee en de havens" tweemaal te zien in het prachtig gerestaureerde Entrepotgebouw aan de Nieuwe Willemshaven in Harlingen. Dit in het kader van OERDOK, het Harlinger zusje van OEROL. De voorstellingen vinden plaats om 14.00 en 16.30 uur. Een mooiere lokatie voor deze dansvoorstelling is er niet. .......de zee speelde een belangrijke rol in het leven van de rusteloze Friese dichter JJ Slauerhoff. De voorstelling geeft een inkijkje in de gevoelswereld van Slauerhoff en wordt vertolkt door de dansers van dansgroep Impuls. Zij worden live begeleid door het 10-koppige orkest Albatros. De voorstelling was eerder te zien in Sneek en Leeuwarden. Alvorens het gezelschap doorgaat naar Alkmaar en Amsterdam, nu dus vóór de zomer nog te zien in Harlingen. Kaarten kosten 15.= en zijn te reserveren door te knop "details bekijken" (onder) aan te klikken. Dit betreft de voorstelling van 16.30 uur. Wilt u reserveren voor 14.00 uur, dan via de agenda de voorstelling met het juiste tijdstip kiezen.

Van harte welkom in het mooie Entrepotgebouw op 18 juni a.s.!

 

 

foto van Slauerhoff, de Zee en de Havens.

Benieuwd wie er nog meer hebben opgetreden in Podium Pingjum?