Agenda

Benieuwd wie er nog meer hebben opgetreden in Podium Pingjum?

Jan Rot: Sex, Drugs, Rot & Roll

Datum 28 april 2018
Aanvang: 20:30

In Seks & Drugs & Rot & Roll brengt zanger en rasverteller Jan Rot ons terug naar de tijd dat we nog jong en mooi waren, op school zaten, een gezin grootbrachten, of juist nog geboren moesten worden. Over Wham! op Wembley, Springsteen en Bowie in de Kuip, Prince in Paradiso. Een jamsessie met Supertramp in de Mazzo, Jans tv-debuut bij Sonja Barend, op tour met de Golden Earring, de bijna-plaat met Paul de Leeuw, een masterclass van Henny Vrienten, en een reddend telefoontje van de producer van Gerard Joling.

Over Toppop, Countdown Café, Sky Channel en MTV, maar ook over krakers, je eerste cd, je eerste computer, de opkomst van AIDS, de kroning van Beatrix, Cruijff naar Feyenoord, Thatcher en Reagan in Spitting Image, Live Aid, We are the world, Perestroika, The Singing Detective, EK 88, RUR met Jan Lenferink, op reis voor glossy Avenue, Jessye Norman in het Concertgebouw, Sam Cooke in de jeansreclame, en de oprichting van de Rock & Roll Hall of Fame. Met mooie verhalen, trivia en feiten, een tros fijne vertalingen en eigen liedjes maakt Jan Rot een spetterend vervolg op Jong & Veelbelovend, waarmee hij o.a. de Annie MG Schmidtprijs won. Mis het niet!

 Afbeeldingsresultaat voor sex and drugs and rot and roll
Jan Rot 1982
Het optreden van Jan Rot stond oorspronkelijk geprogrammeerd op zaterdag 24-3.

Door onvoorziene omstandigheden hebben we een andere datum moeten kiezen en komt Jan nu op zaterdag 28 april naar Pingjum.  De mensen die al een kaart hadden besteld zullen een mail van mij ontvangen. Ik hoop op uw begrip voor deze switch!

Voor kaarten klik de button "details bekijken".

 

Benieuwd wie er nog meer hebben opgetreden in Podium Pingjum?