Gastenboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

31 reacties op Gastenboek

 1. Richard Holkema schreef:

  Wij zijn nog niet bij Podium Pingjum geweest, maar men heeft nu al een geweldige indruk bij mijn zoon en mij achtergelaten. Door problemen met de ticketbestelling (geen fout van het Podium) geen tickets kunnen bemachtigen voor The Beatles Sessions, maar twee extra stoelen erbij plaatsen was geen probleem. Kijk, dát is gastvrijheid en de liefde voor muziek die gedeeld wordt. Wij kijken er naar uit om zondag 21/4 op deze speciale plek te genieten van onze favoriete Beatles Coverband !

 2. John Pannekeet schreef:

  Wij kijken uit naar het concert van a.s. zondag van de Beatles Coverband.

  Groeten uit Schagen
  John Pannekeet

 3. hastes schreef:

  Slaterz Together https://nytimes.funkgeraete.biz/80.html Lionel Hampton Le Disque Dor

 4. taiwan schreef:

  Lobo You Must Remember This https://linkedin.fuegen.biz/4.html Dissy Back To The Source

 5. Ruud Potter schreef:

  Ik heb zaterdag avond enorm genoten van het optreden van Rachel Croft. Wat een geweldige artieste is dat, en zo sympathiek. Het was mijn reis van twee uur ( en hotel) meer dan waard. Wat een leuk theatertje hebben jullie toch. Het geeft echt een huiskamer gevoel. Ook heel erg bedankt voor de lieve, en gastvrije ontvangst door jullie. Als jullie weer eens wat leuks hebben, dan zal ik zeker weer eens komen. Groetjes.

  • saskia schreef:

   Dag Ruud, op 21 september speelt Rachel Croft opnieuw in Podium Pingjum. Welkom natuurlijk. Ook de rest van ons programma staat op de website. Fijne dag!

 6. Ahirimisak schreef:

  can domperidone be taken during pregnancy domperidone without prescription uk acid reflux in infants symptoms and treatment

 7. Palma schreef:

  A sharper display screen: Previous spins by way of the rumor mill have raised expectations
  that not less than the most costly model of the iPhone can have an OLED (Natural Mild
  Emitting Diode) display screen, rather than the LIQUID CRYSTAL DISPLAY
  (Liquid Crystal Display) expertise it packs now.

 8. Sjoerd schreef:

  Gisteravond ben ik, samen met mijn dochter en een van haar vriendinnen, naar Syb en Wiebe geweest; het was erg gezellig! Podium Pingjum is erg leuk en kleinschalig. Ik kreeg een huiskamergevoel, wat ik erg waardeer. Leuke mensen die daar werken en dat geldt ook zeker voor de gastvrouw. 

 9. Mou'che palts schreef:

  Mijn dank,
  Er was een hele schone energie tijdens ons optreden j.l.
  u heeft ons in een warm nest in uw theater ontvangen en met alle comfort en mooie pure menselijheid verzorgd,
  milja bagrau (duizendmaal dank) op mijn Sinti Manouche taal 
  Boet bacht (veel goeds)
   
  Mouche
   
   

 10. Era schreef:

  Wat een geweldige inspirerende energieke grappige voorstelling. Zoveel lagen trillen mee. Fantastische stemmen die goed harmoniëren maar ook kunnen schuren. Heel origineel ook! Een kadootje weer om dat in jullie gastvrije prachtige ruimte te hebben mogen ervaren. Op naar de volgende voorstelling. Altijd weer bijzondere programmering. Pareltje in Pingjum!

 11. Wat een schitterend initiatief. We komen snel een keer naar een voorstelling. De opzet is heel fraai en de artisten gevarieerd.

 12. Henk Bulder schreef:

  Wat een hartverwarmend optreden van Jan Henk de Groot!!! De thuisblijvers hadden vreselijk ongelijk. Verhaaltjes uit het hart in het Engels en het Gronings van een warme persoonlijkheid. Jan Henk verdient een groter publiek. Blij dat ik erbij was.
  Sakia, dank voor het charteren van Jan Henk.
  Groet, Henk Bulder

 13. Blue Dew schreef:

  Beste Saskia en Johan,
  We hebben het heerlijk gehad in Pingjum! Fijne optredens, gezellig in het café naborrelen, goed geslapen terwijl de wind om het dak gierde… Kortom: een weekend met een gouden randje!
  Pingjumers en jullie enorm bedankt daarvoor!
  Hartelijke groet van Wendy, Pim en John

 14. Erna Kolk schreef:

  Lieve Saskia,

  Wat een warme sfeer.. Prachtige verhalen rondom Kerst. Een bijzondere 1e kerstdag is het zo geworden. We komen zeker terug.  Zalig Kerstfeest. 
  Petra, Erna, Hessel en Sam 

 15. Niek Tersteeg schreef:

  Beste Saskia en Johan,

  van harte gefeliciteerd met jullie fantastisch mooie ruimte. Wat een gweldig idee en initiatief! Wij zijn al weer 7 jaar weg uit Pingjum maar denken nog vaak aan jullie. ook al omdat onze zoon joeri een tijdje bij jullie in huis mocht wonen. Wij zullen dit nooit vergeten. Wij wonen nu in Schoorl Noord-Holland en het gaat stukken beter met ons. Wellicht dat wij elkaar nog eens treffen in Pingjum. Met vriendelijke groet, Niek, Monique, Joeri, Ebe en Jilke  

 16. Trijntje Graafstra schreef:

  Tjonge wat een avond gisteren. Lucas Hamming wat een ontzettend goede zanger. Hij zingt regelrecht je hart in. We zijn diep onder de indruk. Door het intieme karakter van de zaal kwam hij nog meer tot zijn recht vooral in het deel voor de pauze waar hij zonder versterking zong. 

  Onze complimenten ook voor jullie podium. Het ziet er prachtig uit.
  We gaan hier zeker vaker komen. 
  Nu moet ik niet de jongens van Niks vergeten te complimenteren. Heel mooi wat zij deden. Daar gaan we in de toekomst vast meer van horen. 
  vriendelijke groet
  Remco en Trijntje  

 17. Era schreef:

  Dag Saskia, jammer genoeg konden Henk en ik niet langer blijven, maar wat een geweldige ruimte en sfeer. En zo lekker dichtbij Harlingen. Het zal daar zeker gaan stromen, dat doet het al. In de klank van de witte stilte is alles mogelijk. Heel veel succes en we komen zeker weten meegenieten. In ieder geval zullen we elkaar nog wel eens zien, is het niet bij Podium Pingjum dan is het wel bij Tsjoch. Oant sjen!

 18. Saskia schreef:

  Zojuist teruggekomen van de opening. Wat een prachtig, sfeervol en intiem theatertje. Nogmaals veel succes en liefs van de andere Saskia.

 19. Trees Terwisscha van Scheltinga schreef:

  Ha die Saskia en Johan,

  Wat is dat nu weer leuk allemaal, en een prachtige site, leuk programma, met zelfs misschien Imca Marina in het verschiet!!. Daar moeten we bij zijn. Vanmiddag de opening, spannend!!!  Succes met alles. Alvast gefeliciteerd van ons, de Vlieland groep:

  Agnes, Regina, Saskia, PAul, Richard, Johan, en Trees.

   

 20. Gijsje schreef:

  Hallo Saskia en familie,

  Van harte gefeliciteerd met het PODIM PINGJUM.
  Jullie hebben drukke tijden gehad zeker.
  Nou we proberen zeker eens te komen binnenkort.
  Ik hoop dat het eenheel groot succes gaat worden , ik las dat je al aardig wat muzikanten op komen treden,geweldig
  Nog veel succes met de laatstevregeldingen enzo.
  Hartelijke groeten van Gijsje  

 21. Linda Hiemstra schreef:

  Ha die Sas,
  Wat hebben jullie ongelofelijk hard gewerkt de afgelopen maanden? De ruimte hadden jullie al geweldig opgeknapt, maar ook de programmering en de site zien er erg professioneel uit. 
  Tot zaterdag!
  Liefs Linda 

 22. Marita Tessin schreef:

  Hoi Saskia & Johan

  Super, gefeliciteerd met Podium Pingjum!!!
  Mooi geworden!

 23. yvonne van dijk schreef:

  he johan en saskia, heel veel succes met dit leuke initiatief. we komen vast en zeker wel eens een optreden of voorstelling bezoeken.

 24. lucia Swart schreef:

  Jeetje Sas wat ziet dit er prachtig en prof uit, geweldig. Heel sfeervol, warm en open voor …alles. Wij zijn bij de opening. xx Lucia

 25. arnold de hoog schreef:

  Hallo Saskia; een geweldig initiatief! Gefeliciteerd. Wij hopen zeker een keer naar Pingjum te komen, maar wanneer weet ik nog niet. Groeten van de Oudebildtdijk, arnold
   

 26. Marjan Schroor schreef:

  Ziet er te gek uit zeg!!!!! Ik ga m’n best doen om zaterdag even te komen. Ronald is gisteren weer naar Angola vertrokken helaas.

  Succes!!!! 

 27. Bob de Boer schreef:

  Gefeliciteerd met de start en veel succes met het theater @ Pingjum!
  Alles ziet er veelbelovend uit, ook al een pracht van een programma.
  Muziekgroeten van Bob

  (Bob de Boer Producties)    

 28. Blue Dew schreef:

  Gefeliciteerd met de nieuwe site van Podium Pingjum. Mooi geworden! We doen er melding van op http://www.bluedew.nl en onze facebookpagina. Leuk om op de nieuwe site al een indruk te krijgen van jullie nieuwe plek. Ziet er sfeervol uit allemaal. Blij dat we ook mogen komen spelen. Succes met de voorbereidingen van de opening en een heel goed seizoen gewenst! Tot 23 maart! Groet van John Beumer, namens Blue Dew

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.