Verhuurmogelijkheden

Overige gebruiksmogelijkheden van Podium Pingjum (naast muziekpodium)

  1. Workshopruimte:  De ruimte is heel geschikt om met een groep tot ongeveer 20 deelnemers aan de slag te gaan.  Er zijn grote tafels waaraan gewerkt kan worden, maar de ruimte kan ook ruim gemaakt worden voor bijvoorbeeld een dansworkshop.
  2. Appartement te huur:  De bovenverdieping van het pand is ingericht als slaapruimte voor 4 personen. Aan weerszijden van de ruimte zijn twee grote bedtenten met ieder twee bedden. In de middenruimte bevinden zich een douche, toilet en ligbad. Beneden bevind zich een ruime luxe keuken.
  3. Teambijeenkomst of vergadering:  Podium Pingjum is een verrassende en inspirerende locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Het pand ligt in de kom van het dorp Pingjum aan een rustig kerkpad. In de pauze van uw dag ligt de mogelijkheid voor een wandeling door de natuur om de hoek. In de ruimte is draadloos internet beschikbaar en moderne audiovisuele apparatuur. Informeer gerust naar wat er mogelijk is voor uw team of vergadering van 15-20 personen.
  4. Podium Pingjum is te huur als ruimte voor ceremonies, zoals een condoleance bijeenkomst.  Wij verzorgen of regelen  de catering in overleg met u.
  5. De ruimte is in overleg te huur als flex-werkplek.

Voor al deze gebruiksmogelijkheden geldt: Bespreek uw wensen, er is veel mogelijk. U kunt contact opnemen met Saskia Hiemstra via podiumpingjum@live.nl of telefonisch op 0610098651.