Evenementen

Daisy Correia met "Balans in mijn Fado"

Beschrijving:

daisy

De rijzende ster van de FADO Daisy Correia, met roots in Nederland en Portugal brengt op 10 februari a.s. om 20:30 uur bij Podium Pingjum haar programma ‘Balans in mijn fado’. Correia is geen onbekende meer in de Nederlandse theaters, waar ze vele theaterreeksen bracht zoals ‘Este meu fado’, ‘Meu abraço’ en ‘Uma casa Portuguesa’. Ze deelde met grote namen het podium o.a. met Ana Moura, Mafalda Arnauth, Fernando Lameirinhas, Lenny Kuhr en Stef Bos met wie ze zelfs een duet opnam.

In haar nieuwe theaterreeks Balans in mijn fado balanceert Correia tussen haar twee culturen, twee landen en twee talen. Het publiek heeft in het verleden zijn waardering uitgesproken voor de sound en het gevoel van de prachtige stem van Correia en heeft haar daarnaast weten te motiveren om de Nederlandse taal meer te integreren in haar fado.

In beide talen laat ze nieuw repertoire horen die over het leven en de saudade gaan. Het leven is niet alleen verdriet maar ook geluk, vriendschap, samen delen en mooie momenten. Bestaande fado’s werden in het Nederlands vertaald en Nederlandse nummers in het Portugees. Hoe klinkt een bekend fadolied van Amália Rodrigues in het Nederlands en o.a. “Als de liefde niet bestond” van Toon Hermans in het Portugees. Correia brengt ze op haar eigen wijze en  zij wordt hierbij begeleidt door haar pianist Frank Keijzer.

Met haar stem, de verhalen, het gevoel, de emoties en de saudade neemt Daisy Correia haar publiek mee voor een mooie balans uit twee landen.

Correia stond al eerder in een uitverkochte Podium Pingjum en daarom komt ze met haar fado terug in Pingjum.

De voorstelling is een aanrader om te bezoeken ook voor diegenen die onbekend zijn met de Portugese fadomuziek. Voor meer informatie over Daisy Correia kijk op www.daisycorreia.com

Kaarten bestellen?  Klik op "details  bekijken".


 

 

Bezoek de website

Onze excuses, maar de aanmelding voor dit event is afgesloten.

Neem aub contact met ons op om te informeren over beschikbare plaatsen.